S.L.I.M

Slanke Lifestyle is Mindset 8 weken online programma

Je wilt naar een gezonde lifestyle te gaan werken, om af te vallen en in een betere “Shape” te komen! Je bent misschien op een punt aangekomen waarbij je jouw huidige lifestyle en mindset veranderd wilt hebben. Dit programma gaat jou hier echt in helpen.

Heel erg belangrijk is dat je een duidelijk, haalbaar doel voor jezelf gaat opstellen, open minded erin gaat en dat je ECHT bereid bent om ervoor te gaan! Het S.L.I.M. programma is geen quick fix maar gericht op een duurzame verandering en gebaseerd op verantwoorde voedingskeuzes, de juiste mindset en een actieve lifestyle. Het unieke aan S.L.I.M. is dat het je de nodige kennis geeft over voeding, training, slaap en stressmanagement met daarnaast het trainen van jouw mindset en persoonlijke groei voor meer zelfvertrouwen.

Leer je te focussen op wat er toe doet en de details te laten voor wat het is. Keep it simple en focus je op de basis!

Dit 8 weken online afslankprogramma helpt jou bij een geweldig transformatie proces.